Quad of Trike verzekeren? Wij weten daar wel raad mee!

Uw quad of trike verzekeren? Wij weten precies welke verzekeraars dit accepteren.


Niet iedere verzekeraar accepteert een quad of trike. Dit komt doordat het vermogen, de cataloguswaarde of de dagwaarde niet altijd bekend zijn. In dat geval kan een verzekeraar het risico niet goed inschatten en kiest er dan voor om het voertuig niet te verzekeren.

Door ons uw voertuig te laten checken op het kenteken, kunnen wij alle benodigde informatie over uw voertuig bekijken en direct zeggen welke verzekeraars uw quad wel willen verzekeren.

Een quad of trike verzekeren is dus niet heel eenvoudig, maar wij helpen u graag. Wij hebben de tools om precies te zien welke verzekeraars uw aanwinst accepteren.

Zo heeft u toch de juiste verzekering te pakken en kunt u genieten van de avontuurlijke en onbezorgde ritjes!

Algemene informatie over deze verzekering


Een Quad is een bijzonder voertuig. Daarom is er ook een aparte goedkope quadverzekering. Deze verzekering is op maat gemaakt voor het gemiddelde gebruik met een quad of een trike.

Op onze quadverzekering is het ook mogelijk om een trike te verzekeren. De verzekeringsmaatschappij behandelt de trike hetzelfde als een quad.

Ook bij een Quad of Trike moet u het voertuig minimaal verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Daarnaast is het mogelijk om de dekking uit te breiden.

  • WA (wettelijke aansprakelijkheid)
    dit is de basisdekking en de goedkoopste. De schade die u met uw voertuig veroorzaakt aan derden wordt vergoed, maar niet de schade aan het eigen voertuig.
  • WA Beperkt Casco
    naast de WA-dekking wordt nu ook de schade aan het eigen voertuig vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade aan uw eigen quad of trike die u zelf heeft veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.
  • WA Volledig Casco (All Risk)
    alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan de eigen quad of trike vergoed.

Meer informatie of een persoonlijk advies?

Maak hier een afspraak!

 

Vraag bij Voor U! Hypotheken & Financieel Advies | Financieel Zeker om een goéd advies!


Kies de juiste dekking en betaal niet te veel premie!